Valencia CF23 octubre 2021

CRÒNICA | Empat del Valencia CF davant el RCD Mallorca (2-2)

L'equip buscarà la victòria dimecres que ve davant el Real Betis a Mestalla

En Mestalla es lluita fins a l'últim minut. El Valencia CF ha empatat 2-2 davant el RCD Mallorca gràcies a que l'equip va creure que era possible puntuar malgrat estar 0-2 a baix en el marcador en el minut 90.

Els nostres van començar dominant, però el conjunt balear va traure el màxim rendiment de pràcticament les seues úniques accions de perill en el primer temps. En dues accions aïllades, Ángel i Dani Rodríguez van obrir una bretxa favorable al RCD Mallorca abans del descans i el Valencia CF, malgrat els seus intents de reacció en el segon temps, on va buscar la reacció, no va poder donar-li la volta a la trobada. L'equip té una nova oportunitat per a buscar la victòria dimecres que ve davant el Real Betis, novament al Camp de Mestalla.

El Valencia CF va començar buscant la porteria de Manolo Reina i Maxi Gómez, després de rebre una passada en profunditat, va poder estrenar el marcador en els primers minuts de joc. Després de l'intent de Maxi va arribar el de Racic i després del del serbi, el de Gayà amb un centre enverinat. El Valencia CF, còmode sobre la gespa en el retorn de l'afició sense limitació d'aforament al Camp de Mestalla, buscava el punt en un primer temps en el qual era superior, no obstant això, el conjunt visitant va traure profit d'una de les seues poques ocasions d'atac per a empatar.

Kang In va assistir a Ángel i el davanter no va perdonar en el minut 31’. Malgrat el seu bon inici de partit, el Valencia CF es va veure per darrere en el marcador i minuts després Dani Rodríguez va ampliar la diferència anotant el segon en una jugada en la qual es va regirar en l'àrea xicoteta i va trobar l'única bretxa en l'entramat defensiu de l'equip. Màxima efectivitat per al conjunt balear, que va traure petroli pràcticament de les seues úniques accions de perill i obligava al Valencia CF a obrar una remuntada heroica.

Per a buscar la reacció, després del descans Bordalás va donar entrada a Carlos Soler, Omar Alderete i Marcos André. El ‘10’ va protagonitzar una incursió en l'àrea res més trepitjar la gespa que va encendre a Mestalla, deixant clar que el Valencia CF encara no havia dit la seua última paraula. Seguidament, l'àrbitre va expulsar a Kang In deixant als visitants amb un home menys i Hélder Costa, en una arrancada per la banda dreta, va poder retallar distàncies, però el porter rival va detindre el seu tret pràcticament mà a mà.

Més a prop encara es quedaria de marcar Marcos André, la rematada de cap del qual es va estavellar contra el pal quan Mestalla espentava a l'equip a la recerca de la reacció. El Valencia CF va estrényer buscant donar-li la volta al partit.

I aqueixa insistència va tindre premi. Primer Guedes va aconseguir retallar distàncies en el 92, però el millor encara estava per arribar. Mestalla va fer costat a l'equip fins al final i Gayà va aparéixer per a signar l'empat en l'últim segon del partit i rescatar un punt.

Fitxa tècnica

2. VALENCIA CF: Cillessen, Foulquier (Jason, 75’), Gabriel Paulista, Diakhaby (Omar Alderte, 46’), Gayà, Racic (Carlos Soler, 46’), Wass, Hélder Costa, Hugo Duro (Manu Vallejo, 64’), Guedes y Maxi Gómez (Marcos André, 46’).

2. RCD MALLORCA: Manolo Reina, Maffeo, Valjent, F. Russo, Oliván, Baba, De Galarreta (Battaglia, 75’), Kang In, Sánchez (Jaume Costa, 84’), Dani Rodríguez (Lago Junior, 75’) y Ángel (Niño, 63’).

GOLS: 0-1 Ángel, 31’; 0-2 Dani Rodríguez, 38’; 1-2 Guedes, 92’; 2-2 Gayà, 97'